Toimitusjohtaja:

Timo Huttunen,
puh. 050 5665454
Pirjontie 17
00630 Helsinki
tae.huttunen(-ät-)luukku.com

Vinoteekki Oy:n osakastiedote

VINOTEEKKI OY Helsinki 28.4.2007
Osakastiedote 1/2007

Maaliskuun 27 päivänä pidetyssä yhtiökokouksessa Vinoteekki Oy:n hallitukseen valittiin:

Jukka Sinivirta 050 5263951
Ajurinkatu 2C
02650 Espoo
jukka.sinivirta(-ät-)kolumbus.fi
puheenjohtaja

Timo Huttunen 050 5665454
Pirjontie 17
00630 Helsinki
tae.huttune(-ät-)luukku.com

Markku Korppila 050 3807735
Albertinkatu 38 B 28
00180 Helsinki
m.korppila(-ät-)kolumbus.fi

Ilkka Siissalo 040 8205380
Nummenraiiti 40
04370 Rusutjärvi
ilkka.siissalo(-ät-)helsinki.fi

Petteri Harjula 040 5451919
Albertinkatu 17 C 30
00120 Helsinki
petteri.harjula(-ät-)welho.com


YHTIÖKOKOUS 27.03.2007

Yhtiökokous valitsi yhtiölle uuden puheenjohtajan Jukka Sinivirran. Entinen, monivuotinen puheenjohtaja Kalevi Kylänen kertoi ennen valintaa, että hän ei ole käytettävissä muutettuaan Poriin.
Tilintarkastaja Pertti Tuomala KTM kertoi kokoukselle, että tilinpäätöksen oikeudellisuutta harkittaessa on otettava huomioon osakeantitilille kirjattu yhtiökokouksen 14.12.2006 hyväksymät osakeantiehdot ylittävä osa 31.12.2006 mennessä merkityistä ja maksetuista uusista osakkeista, yhteensä 5 osaketta, joista yhtiölle on maksettu 12 000 €. Hän ehdotti, että vuoden 2006 tuloslaskelman ja taseen vahvistaminen ja osakeannin valtuuksien nostaminen esitetään hyväksyttäviksi yhtiön ylimääräisessä yhtiökokouksessa. Asiaa ei voitu käsitellä kokouksessa, koska siitä ei ollut mainintaa kokouskutsussa. Tuomala ymmärsi hallituksen uusien kaappien rakentamisen ja sen tuoman rahallisen tuoton yhtiölle ja kiitti hallitusta hyvästä työstä laajennuksen osalta. Tilintarkastaja lausuu tilintarkastuskertomuksen lopussa, että tilinpäätös voidaan vahvistaa ja vastuuvapaus myöntää yhtiön hallitukselle ja toimihenkilöille tarkastamaltani tilikaudelta sen jälkeen kun yhtiökokous on tehnyt päätöksen osakepääoman korottamisesta vähintään vallitsevaa tilannetta vastaavaksi.

YLIMÄÄRÄINEN YHTIÖKOKOUS

Ylimääräinen yhtiökokous pidetään maanantaina 28.5.2007 kello 18 Vinoteekin tiloissa

VIINIKAAPIN VASTIKE

Yhtiökokous vahvisti vuoden 2007 viinikaapin vastikkeeksi 200 € ja hallitus määräsi eräpäiväksi 15.5.2007. Maksu suoritetaan viitenumeroa käyttäen AKTIA säästöpankin tilille 405510-2289025. Mikäli kaappimaksua ei ole suoritettu määräpäivään mennessä on viivästyskorko 10.0 % sekä maksukehotusmaksu 5 €. Huomaa muuttunut tili!

TILAVARAUKSET

Vinoteekki Oy:n tilavaraukset puhelimitse Timo tai Maija Huttuselta puh:09-7245284 tai 050 5665454.
Varauspäivystys ke ja to iltaisin klo 18:00-20:00. Muinakin päivinä ja aikoina voi soittaa.
Ajat ja hinnat ovat seuraavat:
Arkisin klo 9-16 hinta on 50 € ja klo 16-23 hinta on 50 €
Viikonloppuisin klo 9-16 hinta on 50 € ja klo 16-23 hinta on 50 €.
Siivouksen tilaus: Jos osakas haluaa tilata siivouksen maistiaistilaan tilaisuutensa jälkeen, hän voi ottaa yhteyttä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta Timo Huttuseen.

KÄYTTÄYTYMINEN MAISTIAISTILASSA

Maistiaistilan varaaja on vastuussa vieraistaan ja tilan siisteydestä. Kunkin tilaisuuden päätyttyä viinilasit ja muut astiat on pestävä pesukoneessa. Huulipunat on hangattava laseista irti mekaanisesti ennen konepesua. Konepesun jälkeen lasit on kuivattava ennen telineeseen sijoittamista. Tätä varten tilassa on pyyheliinoja. Laseja ei saa jättää räkkeihin kuivumaan.

Kunkin tilaisuuden jälkeen on päiväkirjaan merkittävä paljonko laseja telineessä on ja kuinka monta meni rikki. Merkitkää päiväkirjaan myös muut tilaa ja sen kuntoa koskevat viestinne.
Huolehtikaa myös WC:n siisteydestä tilaisuutenne päätteeksi. Siivous Vinoteekki Oy:n puolesta tehdään pääasiallisesti kerran viikossa.

TISKIKONEEN KÄYTTÖOHJE

1. Tarkista, että vesihana on auki (nuppi pystysuorassa) tiskipöydän vesihanassa.
2. Pane lasit räkkeihin.
3. Illan ensimmäisen tiskikoneellisen alussa Paina vedenottonappia , syttyy punainen valo. Kone ottaa vettä ja kuuluu nakuttavaa ääntä. Veden oton loputtua paina STARTTI-näppäintä ja pesu alkaa, vihreä valo syttyy. Pesu kestää noin 3 min.
4. Valon sammuttua avaa pesukone ja ota lasiräkki pöydälle pyyheliinan päälle. Anna kuivua hetki ja jos lasit eivät ole kuivuneet, kuivaa ne pyyhkeellä ennen lasitelineeseen asettamista.
5. Seuraavan koneellisen pesun voit aloittaa heti painamalla STARTTI näppäintä, jne.
6. Kun lopetat lasien tai astioiden pesun, tyhjennä koneesta vesi seuraavasti. Ota harmaa muovitulppa pois pohjasta (ÄLÄ OTA SIHTIÄ POIS, LASINPALAT RIKKOVAT PUMPUN)
7. Paina vedenpoistonappia yhtäjaksoisesti kunnes vesi on pois koneen pohjalta.
8. Laita tulppa takaisin ja sammuta kone painamalla virtanäppäintä.
9. Kirjaa lasien määrä päiväkirjaan, myös erikseen rikkoutuneiden lasien määrä.
Suojaa tiskipöydän pinta pyyhkeellä kun täytät pesukoreja tai otat pöydälle pestyt lasit koneesta.

MAKSURÄSTIT JA KELLARITILAN KÄYTÖN ESTO

Jos osakas jättää suorittamatta maistiaistilamaksunsa tai kaappivastikkeensa, hänen elektroninen avaimensa poistetaan kulunvalvontajärjestelmän luettelosta eikä hän enää saa ovea auki, ennen kuin maksurästit on suoritettu. Myöskään maistiaistilan varausta ei voi tehdä, jos maksuja on rästissä.

OVEN AVAAMINEN, SULKEMINEN JA LUKITUS

Talon porttikäytävän portissa on koodilukko, paina ensin avaimen kuvaa ja sitten näppäile koodinumero (kerrottu mm. osakkaiden saamassa sähköpostitiedotteessa) ja taas uudestaan paina avaimen kuvaa. Kellaritilan yläulko-ovessa on käytössä myös koodilukko ja koodi on sama. Portilla on myös seinäpuhelin koodinäppäintaulussa. Puhelin toimii valitsemalla selaimella VINOTEEKKI OY ja painamalla puhepainiketta. Kellaritilan ovi on pidettävä aina suljettuna. Jos vierailla on tarvetta tilaisuuden kuluessa käydä ulkopuolella tupakalla tai WC:ssä, ovi on pidettävä lukossa.

Yläovi on ehdottomasti lukittava yhtiön kellaritilasta poistuttaessa. Turhista hälytyksistä koituu kuluja yhtiölle.

TUPAKOINTIKIELTO

Tupakointi sisätiloissa on ehdottomasti kielletty. Ulkona tupakoivien tulee tupakoida pihapiirissä olevan matalan rakennuksen vieressä, ei kellaritilan ovensuussa. Tupakantumpit on sijoitettava niille osoitettuun paikkaan, ei pihalle.

OSOITTEENMUUTOKSET

Ilmoittakaa Timo Huttuselle ( tae.huttunen(-ät-)luukku.com tai hallitus(-ät-)vinoteekki.info ) jos osoitteenne muuttuu, yrityksenne nimi muuttuu tai yhteystiedoissa tapahtuu muu muutos.

Poistumisaika
Vinoteekki Oy:n tiloista on poistuttava viimeistään klo 23.

hallituksen puolesta Jukka Sinivirta, Timo Huttunen