Lisää kuvia Vinoteekista

Yhteystiedot:

Toimitusjohtaja
Timo Huttunen
Puh. 050-5665454
tj(-ät-)vinoteekki.info

Hall. puheenjohtaja:
Jukka Sinivirta
Puh. 050-5263951

Hallituksen postilista:
hallitus(-ät-)vinoteekki.info

Vinoteekki Oy

Tarvitaan ylimääräinen yhtiökokous

Ajankohtaista 29.04.07: Vinoteekin vuosikokous 27.3.07 joutui jättämään muutamia asioita käsittelemättä, mm. edellisen hallituksen vastuuvapauden myöntämättä. Edellinen hallitus nimittäin oli hoitanut yhtiön asioita erittäin hyvin, mutta jopa liiankin hyvin: Laajennuksen yhteydessä uusia kaappeja oli tehty ja niistä saatu tuloja enemmän kuin alkuperäinen yhtiökokouksen valtuutus antoi myöten. Koska asiasta ei ollut mainintaa yhtiökokouskutsussa ja koska kaikki osakkaat eivät olleet paikalla, ei 27.3. kokous voinut asiaa käsitellä ja nyt tarvitaan ylimääräinen yhtiökokous syntyneen kauneusvirheen korjaamiseksi. Mistään vakavasta asiasta ei ole kyse, mutta paperit on pidettävä kunnossa.

Tämän linkin takaa löydät uusimman osakastiedotteen.

Muuta ajankohtaista: Hallitus vaihtui osittain ja uusi puheenjohtaja on nyt Jukka Sinivirta. Hallituksen jäsenten yhteystiedot löytyvät yllä olevan linkin takaa osakastiedotteesta.
Kaappivastikkeeksi on vahvistettu 200 euroa, joka tulee maksaa viimeistään 15.5.07. Maistelutilan varausmaksu on illalta edelleen 50 euroa, mutta päiväajan ja viikonlopun maksuja on muutettu siten, että maksu on nyt saman 50 euroa per varauskerta riippumatta varausvuoron ajankohdasta.

Vinoteekki Oy

Vinoteekki Oy on tasokas ja perinteinen viinikellariosakeyhtiö Helsingin Katajanokalla. Runsaan 15 vuoden toiminta-aikanaan siitä on kehittynyt eräs maamme arvostetuimmista viinikellareista. Vinoteekin osakkeenomistajat voivat vastiketta vastaan saada käyttöönsä viinikellarikaapin tarkoin säädellyissä säilytysolosuhteissa.
Osakkaat voivat myös pientä varausmaksua vastaan varata itsensä ja vieraidensa käyttöön kellarin yhteydessä sijaitsevaa hyvin varustettua maistelutilaa. Muutamiin muihin pääkaupunkiseudun viinikellareihin verrattuna Vinoteekki on edullisempi, viinien ja viiniharrastuksen laatuun panostava ja perinteikäs. Meillä ei ole punaisia mattoja eikä TV-kameroita, mutta meillä hoidetaan laatuviinejä rakkaudella. Niinpä Vinoteekissa kokoontuvatkin mm. monet maineikkaat viiniseurat.

Kellariosake on sijoitus nautintoon

Kellarointi ihanteellisissa olosuhteissa antaa useimmille parhaista viineistäsi uusia ulottuvuuksia. Vinoteekin laajennuksessa 2006 saimme lisätilaa noin 100 uuden viinikaapin verran sekä kokonaan uuden maistelu- ja kokoontumistilan.

Vinoteekin yksi osake oikeuttaa hallitsemaan viinikaappia, johon mahtuu noin 250-300 pulloa. Kahden osakkeen viinikaappi on kooltaan kaksinkertainen.

Lisää kuvia Vinoteekista.

Viimeeksi päivitetty 29.4.2007/is