Yhteystiedot:

Laajennus ja osakeanti:
Jukka Sinivirta
Puh. 050-5263951

Vinoteekki Oy:n osakeanti

Viimeisin osakeantiedote 18.7.2006:

Hyvä Vinoteekin osakeannin merkitsijä

Minulla on hyviä uutisia. Vinoteekin hallitus on tänään allekirjoittanut viimeisen tarvittavan urakkasopimuksen. Löysimme jäähdytysurakoitsijan, jonka hinnoittelu oli vielä lähellä työn todellista kustannustasoa ja istui näin ollen budjettiimme. Muiden toimijoiden osalta päädyimme siihen, että työ ositettiin ja teetetään tuntityönä sähkö- ja jäähdytysurakkaa lukuun ottamatta. Työtä valvoo Mauri Liukkonen, joka on pitkään seurannut urakan suunnittelua ja jolla on huomattavan pitkä kokemus tämän tyyppisten töiden valvonnasta.

Olemme olleet paitsi uutteria, myös hiukan onnekkaita. Tämän päivän Helsingin Sanomat kertoo jälleen miten pienten kohteiden tekijöistä on kova pula. Nyt hyväksyttyä jäähdytystarjousta edeltävä halvin tarjous oli vielä noin 50 000 euroa kalliimpi hinnaltaan. Hallituksen kieltäytyminen näin korkeasta hinnasta säästi jokaiselta osakkaalle tuntuvan summan. Valittu MV-jäähdytys Oy on tarkistettu luotettavaksi ja osaavaksi urakoitsijaksi. Onneksemme he saattoivat myös ryhtyä työhön heti.

Kiitän jo tässä vaiheessa kaikkia annin merkitsijöitä kärsivällisyydestä. Oli viisasta odottaa kohtuullisia tarjouksia ja on mukava seurata tilannetta, kun työt ovat täydessä käynnissä. Väliseiniä muurataan, seinät tasoittuvat ja jäähdytyksen sekä sähkötöiden läpivientejä avataan kellarissa.

Työn suorittajat ovat kaikki ilmoittaneet saavansa työn tehdyksi syyskuun loppuun mennessä. Hiukan on siis vielä maltettava.

Lähetän seuraavan tilannetiedotteen mahdollisimman pian ja pidän osakeannin merkitsijöitä tilanteen tasalla töiden edistymisestä.

18.7.2006
Vinoteekin hallituksen puolesta.

Jukka Sinivirta
Ajurinkatu 2 C 27
02650 Espoo

Edellinen osakeantitiedote:

Hyvä Vinoteekin osakeannin merkitsijä

Vinoteekki Oy:n osakeanti on päättynyt 31.3.2006. Osakkeita merkittiin hiukan yli sata kappaletta, joka merkitsee annin toteutumista. Joulukuun 2005 ylimääräinen yhtiökokous asetti 90 osakkeen merkinnän ehdoksi ja näin hallitus ei ole voinut edetä laajennuksessaan suunnittelua pidemmälle ennen kuin ehto täyttyi. Nyt alkaa rakentaminen. Suunnitelmat ovat valmiit ja tästä eteenpäin edistyminen on eniten kiinni urakoitsijoiden resursseista ja työssä vastaan tulevista yksityiskohdista.

On hyvin inhimillistä siirtyä rauhallisesta odottelusta malttamattomaan kiireeseen. Olen saanut jo lukuisia tiedusteluja laajennuksen rakentamisen aikataulusta. Neuvoteltuani toteutumista valvovan arkkitehtimme Kirsi Vainionpään kanssa arvioin laajennuksen valmistuvan kesäkuun loppuun mennessä. On selvää, että hallitus tekee kaiken voitavansa jouduttaakseen urakan valmistumista, mutta kaikkien osakkaiden kannalta on tärkeintä, että työ tehdään mahdollisimman hyvin. Työ alkaa uudesta maistelutilasta, jotta yhtiölle tuloja tuottavan tilan käyttö ei keskeytyisi laajennuksen vuoksi.

Pidän uusia osakkaita ajan tasalla kaikista mahdollisista muutoksista suuntaan tai toiseen. Tiedotan myös avainkorttien jakelusta ja osakekirjojen luovutuksesta heti kun tieto niiden valmistumisesta on käytettävissä.

Vinoteekin hallituksen puolesta toivotan uudet osakkaat tervetulleeksi joukkoomme. Olette tehneet hyvän sijoituksen tuleviin viinillisiin nautintoihin ja uskomme yhteisen yhtiömme palvelevan teitä hyvin.

Annin päätyttyä hallituksella on edelleen valtuudet kohdistettuun antiin eli jäljellä olevia runsasta kymmentä osaketta voi yhä merkitä ja suositella viinistä kiinnostuneille ystävilleen.

Jos sinulla on kysyttävää Vinoteekin osakeannista, vastaan edelleen mielelläni.

Vinoteekin hallituksen puolesta.

Jukka Sinivirta
Ajurinkatu 2 C 27
02650 Espoo

jukka.sinivirta(-ät-)kolumbus.fi